Näringskonsultation

  • HÄLSOPORTEN

    Näring

Näringskonsultation

Näring och kost – ett energigivande område

På Hälsoporten finns erfarna terapeuter med stor kunskap om näringens betydelse för läkning och hälsa. De erbjuder olika analyser för att ta ställning till vad som just nu bäst passar dina behov och förutsättningar. Snart kommer vi presentera mer information om levande blodanalys, hårmineralanalys och andra tester här.

De terapeuter som jobbar med näring, både behovsundersökning och balansering för att bättre hantera näringsupptag och matsmältning, är näringsterapeuter och kinesiologer. Du når samtliga via vår on-line kalender på Boka direkt om du vill boka tid. Vill du ställa en fråga till dem kan du använda vårt kontaktformulär.

Presentationer med bild hittar du på Våra terapeuter

Boka eller kontakta:

Mic McMullen
Boka Mic via Boka-direkt

Maria Laurila
Boka Maria via Boka-direkt

Sabine Rosén

Sabines Kinesiologi Team:
Mikael Nyman
Boka Mikael via Boka-direkt

Mia Ahl
Boka Mia via Boka-direkt

Örtshop

Sabine Rosén Webshop, som presenteras på en sida på denna webb, är sprungen ur ett samarbete mellan HälsoPorten och Örtspecialisten. Personerna bakom dessa företag är Sabine Rosén och Mic McMullen. I shoppen finns örtextrakt och olika kosttillskott av högsta kvalité.

Du är varmt välkommen att ställa en enkel näringsfråga kring traditionell användning av ört och näring genom formuläret här. För detaljerade specifika frågor behövs dock en bokad konsultation.

Till butiken direkt

Ställ en fråga

5 + 2 = ?

Presentkort

Vet du någon som skulle bli glad över en näringsanalys. Det är lätt att köpa ett presentkort i vår webshop.