Näringskonsultation

  • HÄLSOPORTEN

    Näring

Näringskonsultation

Näring och kost – ett energigivande område

På Hälsoporten finns erfarna terapeuter med stor kunskap om näringens betydelse för läkning och hälsa. De erbjuder olika analyser för att ta ställning till vad som just nu bäst passar dina behov och förutsättningar. Snart kommer vi presentera mer information om levande blodanalys, hårmineralanalys och andra tester här.

De terapeuter som jobbar med näring är näringsterapeuter och kinesiologer. De använder både behovsundersökning och balansering för att bättre hantera näringsupptag och matsmältning. Du når samtliga via vår on-line kalender på Boka direkt om du vill boka tid. Vill du ställa en fråga till dem kan du använda vårt kontaktformulär.

Presentationer med bild hittar du på Våra terapeuter

Boka eller kontakta:

Mic McMullen
Boka Mic via Boka-direkt

Maria Laurila
Boka Maria via Boka-direkt

Sabine Rosén

Webshop

Sabine Rosén Webshop är startade januari 2019 i ett samarbete mellan HälsoPorten och Örtspecialisten. Personerna bakom dessa företag är Sabine Rosén och Mic McMullen. I shoppen finns hundratals örtextrakt, läkesvampar och olika kosttillskott av högsta kvalité. För att underlätta för Dig som kund har vi även kategoriserat nio problemområden och lämpliga kosttillskott. För dig som vill djupdyka i örter erbjuder vi Mic Mc Mullens bok, Naturens läkande kraft som du får på pdf utan kostnad när du anmäler dig till vårt Nyhetsbrev på webben.

Du är varmt välkommen att ställa en enkel näringsfråga kring traditionell användning av ört och näring genom formuläret här. För detaljerade specifika frågor behövs dock en bokad konsultation.

Till butiken direkt

Ställ en fråga

2 + 5 = ?

Presentkort

Vet du någon som skulle bli glad över en näringsanalys. Det är lätt att köpa ett presentkort i vår webshop.