Rumsuthyrning

  • HÄLSOPORTEN

    Rumsuthyrning

Hyr rum hos oss

Kom och hyr rum i vårt vackra hus i Vasastan i Stockholm. Bli en av oss i vår fina gemenskap.
Välkommen in på en filmad visning. Följ med på en 2 minuters rundvandring på Hälsoporten. Stig in i vår vackra våning, se hall och väntrum med liten kaffe- och te bar, kurs- och pausrum Kristallen, och Smaragden och Safiren, två av våra åtta behandlingsrum.

 

Vi värdesätter och prioriterar den fina gemenskap och det inspirerande nätverk som våra fasta terapeuter skapar på Hälsoporten. Men för att terapeuter som bara har behov av att hyra rum ibland, har vi även några gånger i månaden tider då det finns möjlighet att hyra på timme, t.ex vårt stora fina kursrum Kristallen.

Vi har sju vackra, lugnt belägna rum mitt i centrala Stockholm för uthyrning. Det är  Opalen, Smaragden, Safiren, Ametisten, Citrinen, Korallen och Kristallen. Totalt har vi nio rum på Hälsoporten.

Alla rum på andra våningen i sekelskifteshuset nära Odenplan är vackra och inredda för samtal eller behandling och ett av dem, Kristallen är lämpligt för kursverksamhet. I anslutning till rummen finns väntrum med liten te- och kaffebar med lugn musik och fräscha toaletter.  Allt du behöver för dina samtal eller kroppsterapier finns, du behöver inte tänka på något av det praktiska. Du kan alltså utan förberedelser komma in och ta emot din inbokning.

Flexibel hyra per timme 

Vi har ett visst antal platser för de som vill hyra in sig flexibelt per timma. I nuläget erbjuder vi en möjlighet att boka våra rum, och komma in på Hälsporten, genom att du tecknar ett månadsabonnemang á 600:- med uppsägningstid 3 månader. Denna summa motsvarar 4 timmar i alla rum utom grupprummet där det istället ger 3 timmar. Det har bland annat med försäkringsfrågor och hög efterfrågan att göra. Din ”risk” är då att du eventuellt inte använder dina timmar, men å andra sidan så kan du använda bilder på rum och hälsocenter i din marknadsföring. Bokar du fler timmar än det som finns på abonnemanget, så läggs dessa på faktura nästkommande månad. Observera att avbokningsmarginalen är 24 timmar. Se över din rutin gentemot dina klienter som avbokar sent, eftersom du själv ansvarar för hyreskostnad oavsett om klient kommer eller inte.

Du kan intresseanmäla via formuläret för att få en av dessa platser. Därefter kontaktar vi dig för en träff. Välkommen!

Hyr på fast månadskontrakt

Vill du ha ett rum på fast kontrakt?  Kontakta oss via formuläret längre ner på sidan om långtidshyra med eget kontrakt är det du behöver och vill ha så kontaktar vi dig.

Rum med kontrakt ger många fördelar, till exempel kan du utan merkostnad låna vår mötes- och kurslokal Kristallen kvällstid måndag-torsdag. Det ingår kontorsmaterial och ett fint nätverk och gemenskap med andra terapeuter.

Vi försöker hålla en fin balans mellan våra terapeuters utbud av tjänster. Det gör att vi visar rummen för de terapeuter som verkar stämma in i vår verksamhet. Vi kontaktar dig när du sänt in formulär med beskrivning av dig och din verksamhet, och bokar då eventuellt in visning av våra rum. Varmt välkommen – vi hoppas att just DU är den vi söker.

Lediga rum för fast kontrakt

Smaragden
Samtals- och behandlingsrum med ihopfällbar bänk. Ledigt tisdagar.

Citrinen
Litet samtalsrum. Ledigt måndagar och fredagar.

Kalciten

Litet samtals- eller behandlingsrum. Ledigt måndag till fredag.

Korallen
Stort behandlingsrum med bänk och yta för rörelse. Ledigt fredagar från juli.

Safiren
Stort grupprum för handledning, samtal och behandling med bärbar bänk.  Framöver ledigt tisdagar från juli.

Ametisten
Litet samtalsrum ledigt måndag, onsdag och fredag förmiddag (8-15).


Hyra per timme

För dig som vill hyra flexibelt per timme har vi vissa tider lediga för dessa rum: Smaragden, Safiren, Ametisten och kursrummet Kristallen (endast helger).

Så här bokar du rum

Innan du bokar in dig första gången, så behöver du ha kontakt med oss på HälsoPorten genom att ha fyllt i formuläret, blivit kontaktad av Sabine och träffat henne personligen. Detta för att du ska få detaljinformation och också för att stämma av dina behov gällande tider och utrustning.

För att boka rum per timme i valfritt rum, så behöver du ha tecknat ett månadsabonnemang, se ovan eller i pdf här

För att bli en av oss på Hälsoporten och ha möjlighet att hyra per timme eller på kontrakt vill vi att du börjar med att fylla i vårt kontaktformulär längre ner på sidan så hör vi av oss till dig.

Varmt välkommen att höra av dig till oss med frågor. Är du intresserad av att hyra ett rum skriv lite om din verksamhet som terapeut och vad du behöver och söker efter så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

7 + 0 = ?

Utförlig info om våra rum

Smaragden

Behandlingsrum med stor behandlingsbänk och även samtalsrum med fåtöljer. Högt i tak och luftigt. Lugnt läge mot innergård. Stilfull inredning. Även ledigt för fast månadskontrakt tisdagar.

1 timme=150 kr
1,5 timme = 225 kr
Halvdag = 600 kr
Heldag = 950 kr

För dig som träffat Sabine och skrivit kontrakt Välkommen att Boka via Boka direkt

Safiren

Grupprum för cirka 6 personer. Högt i tak och luftigt. Lugnt läge. Stilfull inredning.

1 timme= 200 kr
1,5 timme = 300 kr
Halvdag = 800 kr
Heldag = 1450 kr

För dig som träffat Sabine och skrivit kontrakt Välkommen att Boka via Boka direkt

Framöver ledigt för kontrakt på tisdagar från juli.

Korallen

Stort behandlingsrum och samtalsrum som även passar för rörelse. Högt i tak och luftigt. Lugnt läge mot lugn gata. Harmonisk inredning. Ledigt för kontrakt från juli på fredagar.

1 timme= 200 kr
1,5 timme = 350 kr
Halvdag = 600 kr
Heldag = 950 kr

Ametisten

Samtalsrum. Högt i tak och ljust med rofylld inredning. Fönster mot lugn innergård.

1 timme= 150 kr
1,5 timme= 225 kr
Halvdag = 600 kr
Heldag = 950 kr

För dig som träffat Sabine och skrivit kontrakt Välkommen att Boka via Boka direkt

Ledig måndag, onsdag och fredag förmiddag.

Citrinen

Samtalsrum. Högt i tak och ljust med rofylld inredning. Fönster mot lugn gata.

1 timme= 150 kr
1,5 timme= 225 kr
Halvdag = 600 kr
Heldag = 950 kr

Ledigt för fast kontrakt måndagar och fredagar.

Kalciten

Litet samtals- och behandlingsrum. Högt i tak och ljust med rofylld inredning. Fönster mot lugn gata.

1 timme= 150 kr
1,5 timme= 225 kr
Halvdag = 600 kr
Heldag = 950 kr

Ledigt för fast kontrakt måndag- fredag.

Kristallen-kursrum

Kursrummet Kristallen är vackert, ljust, med stort burspråk in mot lugn gård. Rummet passar för ca 12-16 personer beroende på möblering. Det finns stolar, fällbara bord, projektor med anslutning, mobil whiteboard och pennor. I köket bredvid finns kaffebryggare, tekokare, muggar/glas bestick och tallrikar, kyl, frys mikro, ugn, spis.  Bokbart lördag-söndag.

Halvdag 5 tim= 950 kr
Heldag= 1500 kr
2 dagar =   2500 kr *

*separata villkor för de som hyr behandlings/samtalsrum regelbundet på HälsoPorten

Boka via Receptionen