Rumsuthyrning

  • HÄLSOPORTEN

    Rumsuthyrning

Hyr rum hos oss

 

Kom och hyr rum i vårt vackra hus i Vasastan i Stockholm när det passar dig! I vår vision med Hälsoporten ingår att bjuda in till friska livgivande samarbeten, där terapeuter har möjlighet att komma in hos oss utan längre fasta hyreskontrakt. Vi har därför valt att erbjuda fyra av våra åtta rum för bokning per timma, halvdag eller heldag.

Korttidshyra

Vi har fyra vackra, lugnt belägna rum mitt i centrala Stockholm för korttidsuthyrning. Det är rummen: Smaragden, Safiren, Opalen och Kalciten.

Alla rummen på andra våningen i sekelskifteshuset nära Odenplan är vackra och inredda för samtal/och eller behandling. I anslutning till rummen finns väntrum med liten te- och kaffebar med lugn musik och fräscha toaletter.  Allt du behöver för dina samtal eller kroppsterapier finns, du behöver inte tänka på något av det praktiska. Du kan alltså utan förberedelser komma in och ta emot din inbokning.

Långtidshyra

Vill du ha ett rum på fast kontrakt? Från januari 2020 blir rum 2 Smaragden, ledigt för långtidshyra måndag-onsdag.

I januari 2021 blir rum 8 -Rosenkvartsen ledig för långtidshyra. Kontakta oss via formuläret längre ner på sidan om långtidshyra med eget kontrakt är det du behöver och vill ha. Rum med kontrakt ger många fördelar, t.ex  fri tillgång till mötes- eller föreläsningssalen Hjärtat i mitten av lokalen, kontorsmaterial som skrivare och ett fint nätverk och gemenskap med andra terapeuter. 

Så här bokar du rum

Innan du bokar in dig första gången, så behöver du ha kontakt med oss på HälsoPorten. Detta för att du ska få detaljinformation och också för att stämma av dina behov gällande tider och utrustning. Använd vårt kontaktformulär längre ner på sidan så hör vi av oss inom kort till dig.

Boka rum per timme, halvdag eller heldag via on-line-kalendern på Boka-direkt.

Intresseanmälan för att hyra rum på HälsoPorten

1 + 3 = ?

HYRESVILLKOR