Rumsuthyrning

  • HÄLSOPORTEN

    Rumsuthyrning

Hyr rum hos oss

Kom och hyr rum i vårt vackra hus i Vasastan i Stockholm. Bli en av oss i vår fina gemenskap.
Välkommen in på en filmad visning. Följ med på en 2 minuters rundvandring på Hälsoporten. Stig in i vår vackra våning, se hall och väntrum med liten kaffe- och te bar, kurs- och pausrum Kristallen, och Smaragden och Safiren, två av våra åtta behandlingsrum.

    

Inspirerande utbyte och varm gemenskap präglar all verksamhet på Hälsoporten.

Vi värdesätter och prioriterar den fina gemenskap och det inspirerande nätverk som våra fasta terapeuter skapar på Hälsoporten. För terapeuter som har ett mer flexibelt behov av att hyra rum olika dagar, har vi även en lösning med ett månadsabonnemang så att man kan boka in sig i olika rum olika dagar per timme, mer info nedan. 

Vi har totalt 8 vackra, lugnt belägna rum mitt i centrala Stockholm för uthyrning utöver kurs- och mottagningsrummet Kristallen. Det är  1-Opalen, 2-Smaragden, 3-Citrinen, 4-Kalciten, 5-Korallen, 6-Safiren, 7-Ametisten och 8-Rosenkvartsen.

Alla rum på andra våningen i sekelskifteshuset nära Odenplan är vackra och inredda för samtal eller behandling och ett av dem, Kristallen är lämpligt för kursverksamhet. I anslutning till rummen finns väntrum med liten te- och kaffebar med lugn musik och fräscha toaletter.  

Nedan kan du läsa om 2 sätt att få tillgång till våra rum:

  • Hyra rum med fast hyreskontrakt
  • Abonnera på nycklar och boka in dig per timma

Hyra rum med fast månadskontrakt

Vill du ha en långsiktig och professionell lösning med ett rum på fast kontrakt?  

Ett hyreskontrakt där du har samma rum samma dag alla dagar i månaden, ger dig stabilitet i ditt företagande. Du har kollegor i din vardag och du inkluderas i presentation på hemsida, får tillgång till våra nätverk osv. När du är ”en i gänget” hos oss, så har du tillgång till kontorspark och du får utan kostnad använda Kristallen för egna kundevent kvällstid måndag-torsdag från 19.00 och framåt.

Vi försöker hålla en fin balans mellan våra terapeuters utbud av tjänster. Det gör att vi visar rummen för de terapeuter som verkar stämma in i vår verksamhet. Vi kontaktar dig när du sänt in formulär med beskrivning av dig och din verksamhet, och bokar då eventuellt in visning av våra rum. Varmt välkommen – vi hoppas att just DU är den vi söker.

Lediga rum just nu, eller i närtid,  för fast kontrakt

  • Citrinen ledig mån och fredag
  • Kalciten: måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar
  • Korallen: fredagar
  • Ametisten: måndag fm
  • Rosenkvartsen: alla dagar

/ För dig med stor etablerad verksamhet: ett större behandlingsrum med plats för skrivbord och bänk, kan eventuellt vara tillgängligt från sen vår eller sommar 2024, heltid alla vardagar i veckan – lämna intresseanmälan för mer information.

Flexibel hyra per timme 

Vi har ett visst antal platser för de som vill hyra in sig flexibelt per timma. I nuläget erbjuder vi en möjlighet att boka 2 av våra rum, rum 2 Smaragden och rum 4, Kalciten, på timhyra genom att du tecknar ett månadsabonnemang á 600:- med uppsägningstid 3 månader. Denna summa motsvarar 4 timmar á 150:-.

Du bokar enkelt dina timmar via onlinekalender,lediga tider läggs ut med 4 veckors framförhållning. Tillgängliga rum varierar, se punktlista ovan vilka som just nu är lediga för hyreskontrakt, och därmed också bokbara per timma.

Med denna flexibla lösning så har du tillgång till våra lokaler olika dagar, och rummen du kan boka är de som för tillfället ej är uthyrda på fasta kontrakt. Du kan vid abonnemang också använda adress, och bilder på rum och hälsocenter i din marknadsföring. Bokar du fler timmar än det som finns på abonnemanget, så läggs dessa på faktura nästkommande månad, och bokar du av någon anledning färre så kan dessa inte sparas till nästkommande månad. Observera att avbokningsmarginalen är 24 timmar. Se över din rutin gentemot dina klienter som avbokar sent, eftersom du själv ansvarar för hyreskostnad oavsett om klient kommer eller inte.

Vi söker dig som har en etablerad verksamhet och bra kundunderlag, alternativt dig som just nu bygger upp ditt företag och har märkt att du får alltmer klienter. Vi vill alltså att du kommer till oss med en stark företagaranda och bidrar till verksamheten på HälsoPorten med en frisk fläkt. Ett riktmärke för dig , innan du använder kontaktformuläret, är att du har ett behov av cirka 4 timmar per vecka. Som nämnt ovan, så vill vi att du är en del av vår atmosfär, och då behövs din regelbundna närvaro. Stämmer detta på dig, så kan du intresseanmäla via formuläret. Därefter kontaktar vi dig för att se hur våra verksamheter matchar varandra och bokar också eventuellt träff. Välkommen!

Så här bokar du rum

Innan du bokar in dig första gången, så behöver du ha kontakt med oss på HälsoPorten genom att ha fyllt i formuläret, blivit kontaktad av Sabine och träffat henne personligen. Detta för att du ska få detaljinformation och också för att stämma av dina behov gällande tider och utrustning.

För att boka rum per timme i valfritt rum, så behöver du ha tecknat ett månadsabonnemang, se ovan eller i pdf här

För att bli en av oss på Hälsoporten och ha möjlighet att hyra per timme eller på kontrakt vill vi att du börjar med att fylla i vårt kontaktformulär längre ner på sidan så hör vi av oss till dig.

Varmt välkommen att höra av dig till oss med frågor. Är du intresserad av att hyra ett rum skriv lite om din verksamhet som terapeut och vad du behöver och söker efter så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

1 + 1 = ?

Utförlig info om våra rum

Smaragden

Behandlingsrum med stor behandlingsbänk och även samtalsrum med fåtöljer. Högt i tak och luftigt. Lugnt läge mot innergård. Stilfull inredning.

Kan hyras både på fast kontrakt och per timme, via månadsabbonemang.

1 timme= 150 kr

1,5 timme= 225 kr

Halvdag = 600 kr

Heldag = 950 kr

Kalciten

Litet samtals- och behandlingsrum.

Högt i tak och ljust med rofylld inredning.

Fönster mot lugn gata.

Ledigt måndag, tisdag, torsdag och fredag.

Kan hyras både för fast kontrakt och per timme via månadsabbonemang.

1 timme= 150 kr

1,5 timme= 225 kr

Halvdag = 600 kr

Heldag = 950 kr

Safiren

Grupprum för cirka 6 personer.

Högt i tak och luftigt. Lugnt läge.

Stilfull inredning.

Hyrs ut på fast kontrakt.

Korallen

Rum 5 Korallen.

Stort behandlingsrum och samtalsrum. Rum även lämpligt för rörelse.

Stort behandlingsrum och samtalsrum som även passar för rörelse.

Högt i tak och luftigt. Lugnt läge mot lugn gata.

Harmonisk inredning, höj- och sänkbar bänk.

Ledigt på fredagar. Hyrs ut på fast kontrakt.

Ametisten

Samtalsrum.

Högt i tak och ljust med rofylld inredning.

Fönster mot lugn innergård.

Ledig måndag fm. Hyrs ut på fast kontrakt.

Citrinen

Samtalsrum. Högt i tak och ljust med rofylld inredning.

Fönster mot lugn gata.

Ledigt måndag och fredag. Hyrs ut på fast kontrakt.

Rosenkvartsen

Stort samtals- och behandlingsrum. Högt i tak och ljust.

Ligger längst in i vår lokal, avskilt och rofyllt.

Ledigt alla dagar. Hyrs ut på fast kontrakt.

Kristallen-kursrum

Kursrummet Kristallen är vackert, ljust, med stort burspråk in mot lugn gård. Rummet passar för ca 12-16 personer beroende på möblering. Det finns stolar, fällbara bord, projektor med anslutning, mobil whiteboard och pennor. I köket bredvid finns kaffebryggare, tekokare, muggar/glas bestick och tallrikar, kyl, frys mikro, ugn, spis.  Bokbart helg som helhet, dvs 2 dagar lördag-söndag.

Helg, 2 dagar =   3500 kr

Boka via Receptionen