Rumsuthyrning

  • HÄLSOPORTEN

    Rumsuthyrning

Hyr rum hos oss

Kom och hyr rum i vårt vackra hus i Vasastan i Stockholm. Bli en av oss i vår fina gemenskap.
Välkommen in på en filmad visning. Följ med på en 2 minuters rundvandring på Hälsoporten. Stig in i vår vackra våning, se hall och väntrum med liten kaffe- och te bar, kurs- och pausrum Kristallen, och Smaragden och Safiren, två av våra åtta behandlingsrum.

 

Vi värdesätter och prioriterar den fina gemenskap och det inspirerande nätverk som våra fasta terapeuter skapar på Hälsoporten. Men för att terapeuter som bara har behov av att hyra rum ibland, har vi även några gånger i månaden tider då det finns möjlighet att hyra på timme, t.ex vårt stora fina kursrum Kristallen.

Vi har sju vackra, lugnt belägna rum mitt i centrala Stockholm för uthyrning. Det är  Opalen, Smaragden, Safiren, Ametisten, Citrinen, Korallen och Kristallen. Totalt har vi nio rum på Hälsoporten.

Alla rum på andra våningen i sekelskifteshuset nära Odenplan är vackra och inredda för samtal eller behandling och ett av dem, Kristallen är lämpligt för kursverksamhet. I anslutning till rummen finns väntrum med liten te- och kaffebar med lugn musik och fräscha toaletter.  Allt du behöver för dina samtal eller kroppsterapier finns, du behöver inte tänka på något av det praktiska. Du kan alltså utan förberedelser komma in och ta emot din inbokning.

Hyra på timme

Vi har ett visst antal platser för de som vill hyra in sig flexibelt per timma. Du kan intresseanmälan dig för att få en av dessa platser. Observera att du behöver ha en verksamhet igång och intention att hyra hos oss minst 4 gånger per månad för att få en av dessa platser. Välkommen!

Hyr på fast månadskontrakt

Vill du ha ett rum på fast kontrakt?  Kontakta oss via formuläret längre ner på sidan om långtidshyra med eget kontrakt är det du behöver och vill ha så kontaktar vi dig. Rum med kontrakt ger många fördelar, t.ex  fri tillgång till mötes- eller föreläsningssalen Kristallen i mitten av lokalen, kontorsmaterial som skrivare och ett fint nätverk och gemenskap med andra terapeuter.

Vi försöker hålla en fin balans mellan våra terapeuters utbud av tjänster. Det gör att vi visar rummen för de terapeuter som verkar stämma in i vår verksamhet. Vi kontaktar dig när du sänt in formulär med beskrivning av dig och din verksamhet, och bokar då eventuellt in visning av våra rum. Varmt välkommen – vi hoppas att just DU är den vi söker.

Lediga rum för fast kontrakt

Opalen
Behandlingsrum med höj- och sänkbar bänk. Ledigt måndagar.

Smaragden
Samtals- och behandlingsrum med ihopfällbar bänk. Ledigt måndagar och tisdagar.

Citrinen
Samtalsrum. Ledigt måndagar och fredagar.

Korallen
Stort behandlingsrum med bänk och yta för rörelse. Ledigt fredagar.

Safiren
Stort grupprum för handledning, samtal och behandling med bärbar bänk.  Ledigt måndagar, tisdagar och fredagar.

Ametisten
Litet samtalsrum ledigt måndag och fredag förmiddag (8-14), samt torsdagar heldag.


Hyra per timme

För dig som vill hyra flexibelt per timme har vi vissa tider lediga för dessa rum: Smaragden, Safiren, Ametisten och kursrummet Kristallen (endast helger).

Så här bokar du rum

Innan du bokar in dig första gången, så behöver du ha kontakt med oss på HälsoPorten. Detta för att du ska få detaljinformation och också för att stämma av dina behov gällande tider och utrustning. Använd vårt kontaktformulär längre ner på sidan så hör vi av oss till dig.

Varmt välkommen att höra av dig till oss med frågor. Är du intresserad av att hyra ett rum skriv lite om din verksamhet som terapeut och vad du behöver och söker efter så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

2 + 5 = ?

Utförlig info om våra rum

Opalen

Behandlingsrum med höj- och sänkbar behandlingsbänk. Ljust, med rofylld inredning. Rum mot mindre tyst gata. Ledigt måndagar och onsdagar för fast kontrakt.

1 timme=150 kr
1,5 timme = 225 kr
Halvdag = 600 kr
Heldag = 950 kr

Smaragden

Behandlingsrum med stor behandlingsbänk och även samtalsrum med fåtöljer. Högt i tak och luftigt. Lugnt läge mot innergård. Stilfull inredning. Även ledigt för fast månadskontrakt måndagar och tisdagar.

1 timme=150 kr
1,5 timme = 225 kr
Halvdag = 600 kr
Heldag = 950 kr

Boka via Boka direkt

Safiren

Grupprum för cirka 6 personer. Högt i tak och luftigt. Lugnt läge. Stilfull inredning.

1 timme= 200 kr
1,5 timme = 300 kr
Halvdag = 800 kr
Heldag = 1450 kr

Boka via Boka direkt

Även ledigt för fast kontrakt tisdagar och fredagar.

Korallen

Stort behandlingsrum och samtalsrum som även passar för rörelse. Högt i tak och luftigt. Lugnt läge mot lugn gata. Harmonisk inredning. Ledigt för fast kontrakt fredagar.

1 timme= 200 kr
1,5 timme = 350 kr
Halvdag = 600 kr
Heldag = 950 kr

Ametisten

Samtalsrum. Högt i tak och ljust med rofylld inredning. Fönster mot lugn innergård.

1 timme= 150 kr
1,5 timme= 225 kr
Halvdag = 600 kr
Heldag = 950 kr

Boka via Boka direkt

Ledig för fast kontrakt:  1-2 halvdagar fm och 1 heldag.

Citrinen

Samtalsrum. Högt i tak och ljust med rofylld inredning. Fönster mot lugn gata.

1 timme= 150 kr
1,5 timme= 225 kr
Halvdag = 600 kr
Heldag = 950 kr

Boka via Boka direkt

Ledigt för fast kontrakt måndagar och fredagar.

Kristallen-kursrum

Kursrummet Kristallen är vackert, ljust, med stort burspråk in mot lugn gård. Rummet passar för ca 12-16 personer beroende på möblering. Det finns stolar, fällbara bord, projektor med anslutning, mobil whiteboard och pennor. I köket bredvid finns kaffebryggare, tekokare, muggar/glas bestick och tallrikar, kyl, frys mikro, ugn, spis.  Bokbart lördag-söndag.

Halvdag 5 tim= 950 kr
Heldag= 1500 kr
2 dagar =   2500 kr *

*separata villkor för de som hyr behandlings/samtalsrum regelbundet på HälsoPorten

Boka via Receptionen