Rumsuthyrning

  • HÄLSOPORTEN

    Rumsuthyrning

Hyr rum hos oss

 

Kom och hyr rum i vårt vackra hus i Vasastan i Stockholm när det passar dig! I vår vision med Hälsoporten ingår att bjuda in till friska livgivande samarbeten, där terapeuter har möjlighet att komma in hos oss utan längre fasta hyreskontrakt. Vi har därför valt att erbjuda fyra av våra åtta rum för bokning för 1 timme, 1,5 timme, halvdag eller heldag.

Hyr tillfälligt

Vi har fyra vackra, lugnt belägna rum mitt i centrala Stockholm för korttidsuthyrning. Det är rummen: Smaragden, Safiren, Opalen och Kalciten.

Alla rummen på andra våningen i sekelskifteshuset nära Odenplan är vackra och inredda för samtal/och eller behandling. I anslutning till rummen finns väntrum med liten te- och kaffebar med lugn musik och fräscha toaletter.  Allt du behöver för dina samtal eller kroppsterapier finns, du behöver inte tänka på något av det praktiska. Du kan alltså utan förberedelser komma in och ta emot din inbokning.

Hyr på kontrakt

Vill du ha ett rum på fast kontrakt? Från januari 2020 blir rum 2 Smaragden, ledigt för långtidshyra måndag-onsdag.

I januari 2021 blir rum 8 -Rosenkvartsen ledig för långtidshyra. Kontakta oss via formuläret längre ner på sidan om långtidshyra med eget kontrakt är det du behöver och vill ha. Rum med kontrakt ger många fördelar, t.ex  fri tillgång till mötes- eller föreläsningssalen Hjärtat i mitten av lokalen, kontorsmaterial som skrivare och ett fint nätverk och gemenskap med andra terapeuter.

Så här bokar du rum

Innan du bokar in dig första gången, så behöver du ha kontakt med oss på HälsoPorten. Detta för att du ska få detaljinformation och också för att stämma av dina behov gällande tider och utrustning. Använd vårt kontaktformulär längre ner på sidan så hör vi av oss inom kort till dig.

Bokar gör du genom att gå in på vår Boka-direkt-kalender:

Boka rum 1 timme, 1,5 timme, halvdag eller heldag via on-line-kalendern på Boka-direkt.

Kontakta oss

2 + 6 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Utförlig info om rum för tillfällig uthyrning

Opalen

Behandlingsrum. Högt i tak och ljust med vacker och rofylld inredning.
Ledigt på onsdagar och lördag-söndag 8-18, (med vissa undantag då vi har utbildningshelger Hälsoporten).

1 timme= 150 kr
1,5 timme= 225 kr
Halvdag = 600 kr
Heldag = 950 kr

Smaragden

Samtal för två eller behandling med bänk. Högt i tak och ljust med vacker och rofylld inredning. Fönstren vetter mot en tyst och lugn bakgård.
Ledigt på torsdagar 15-18, lördag-söndag 8-18, (med vissa undantag då vi har utbildningshelger Hälsoporten).

1 timme= 150 kr
1,5 timme= 225 kr
Halvdag = 600 kr
Heldag = 950 kr

Kalciten

Samtal för två eller behandling med bänk. Högt i tak och ljust med vacker och rofylld inredning.
Ledigt måndag och torsdag 8-13, tis, ons, fre, 8-18 och lörd-söndag 8-18, (med vissa undantag då vi har utbildningshelger på Hälsoporten).

1 timme= 150 kr
1,5 timme= 225 kr
Halvdag = 600 kr
Heldag = 950 kr

Safiren

Grupprum för cirka 6 personer. Högt i tak och luftigt. Lugnt läge. Stilfull inredning.
Ledigt månd, tisd 8-18 och fredagar jämna veckor 8-18, lörd-sönd 8-18, (med vissa undantag då vi har utbildningshelger på Hälsoporten).

1 timme= 300 kr
1,5 timme = 450 kr
Halvdag = 1200 kr
Heldag = 1900 kr