Rumsuthyrning

  • HÄLSOPORTEN

    Rumsuthyrning

Hyr rum hos oss

 

Kom och hyr rum i vårt vackra hus i Vasastan i Stockholm när det passar dig! I vår vision med Hälsoporten ingår att bjuda in till friska livgivande samarbeten, där terapeuter har möjlighet att komma in hos oss utan längre fasta hyreskontrakt. Vi kan därför just nu erbjudafyra av våra nio vackra rum för bokning för 1 timme, 1,5 timme, halvdag eller heldag. 

Hyr tillfälligt

Vi har fem vackra, lugnt belägna rum mitt i centrala Stockholm för korttidsuthyrning. Det är  Opalen, Smaragden, Safiren, Kalciten och Kristallen.

Alla rummen på andra våningen i sekelskifteshuset nära Odenplan är vackra och inredda för samtal eller behandling och ett av dem är lämpligt för kursverksamhet. I anslutning till rummen finns väntrum med liten te- och kaffebar med lugn musik och fräscha toaletter.  Allt du behöver för dina samtal eller kroppsterapier finns, du behöver inte tänka på något av det praktiska. Du kan alltså utan förberedelser komma in och ta emot din inbokning.

Boka visning
Varje torsdag fm har vår receptionist några bokningsbara tider där hon kan visa dig runt i våra lokaler. Boka enkelt visning via Boka direkt.

Hyr på fast månadskontrakt

Vill du ha ett rum på fast kontrakt?  Kontakta oss via formuläret längre ner på sidan om långtidshyra med eget kontrakt är det du behöver och vill ha så kontaktar vi dig. Rum med kontrakt ger många fördelar, t.ex  fri tillgång till mötes- eller föreläsningssalen Hjärtat i mitten av lokalen, kontorsmaterial som skrivare och ett fint nätverk och gemenskap med andra terapeuter.

Så här bokar du rum

Innan du bokar in dig första gången, så behöver du ha kontakt med oss på HälsoPorten. Detta för att du ska få detaljinformation och också för att stämma av dina behov gällande tider och utrustning. Använd vårt kontaktformulär längre ner på sidan så hör vi av oss inom kort till dig. Du kan också boka visning av rum och personligt möte direkt via Boka direkt

Bokar gör du genom att gå in på vår Boka-direkt-kalender:

Boka rum 1 timme, 1,5 timme, halvdag eller heldag via on-line-kalendern på Boka-direkt.

Kontakta oss

2 + 0 = ?

Utförlig info om våra rum för tillfällig uthyrning

Opalen

Behandlingsrum med behandlingsbänk. Ljust, med rofylld inredning. Rum mot mindre tyst gata.

1 timme=150 kr
1,5 timme = 225 kr
Halvdag = 600 kr
Heldag = 950 kr

Boka via Boka direkt

Smaragden

Behandlingsrum med stor behandlingsbänk. Högt i tak och luftigt. Lugnt läge mot innergård. Stilfull inredning.

1 timme=150 kr
1,5 timme = 225 kr
Halvdag = 600 kr
Heldag = 950 kr

Boka via Boka direkt

Safiren

Grupprum för cirka 6 personer. Högt i tak och luftigt. Lugnt läge. Stilfull inredning.

1 timme= 200 kr
1,5 timme = 300 kr
Halvdag = 800 kr
Heldag = 1450 kr

Boka via Boka direkt

Ametisten

Samtalsrum. Högt i tak och ljust med rofylld inredning. Fönster mot lugn innergård.

1 timme= 150 kr
1,5 timme= 225 kr
Halvdag = 600 kr
Heldag = 950 kr

Boka via Boka direkt

Kristallen-kursrum

Rummet ärt vackert, ljust, med stort burspråk in mot lugn gård. Rummet passar för ca 12-16 personer beroende på möblering. Det finns stolar, fällbara bord, projektor med anslutning, mobil whiteboard och pennor. I köket bredvid finns kaffebryggare, tekokare, muggar/glas bestick och tallrikar, kyl, frys mikro, ugn, spis.  Bokbart lördag-söndag.

halvdag 5 tim= 950 kr
heldag= 1500 kr
2 dagar =   2500* kr
*separata villkor för de som hyr behandlings/samtalsrum regelbundet på HälsoPorten

Boka via Receptionen