Vision

  • HÄLSOPORTEN

    Vision

Vision

Vår vision är att likt en vacker hamn, erbjuda en exklusiv, inspirerande, energigivande och samtidigt rogivande fysisk plats för livgivande möten.

Vi ser framför oss en stabil kärna av terapeuter som alltid är på plats, och som skapar samvaro och event för både fysiskt och psykiskt välmående. Det är vi som i liknelse med hamnen har de båtplatser som skapar den välkomnande atmosfären vi har på vårt hälsocenter.

Energigivande gäster, föreläsare och terapeuter, får också tillfälligt lägga till vid vår gästhamn. De kommer med frisk energi, och bjuder på tillfälliga gästspel både i behandlingsrum och under workshops.

Utöver detta har vi ett fantastiskt ”hamnområde” och det är här vi tar emot våra upplevelselängtande besökare och klienter. Vi ser DIG som vår högt skattade gäst och vill att du lätt ska kunna nå oss och också kunna delta på ett flexibelt sätt på våra aktiviteter. Vi hoppas att det är här du får inspiration kring det som är viktigt i just ditt eget liv, och att det är här du kan hitta sätt att komma till ro!

Många aktiviteter i kalendariet sker på plats på HälsoPorten, men större event sker runt om i hela Stockholmsområdet. Vi gör oss även tillgängliga för alla genom att ordna spännande föreläsningar on-line.

Vår viktigaste tillgång: Våra terapeuter som ser, hör och berör!

Varmt välkommen!