Aktiviteter

  • HÄLSOPORTEN

    Aktiviteter

Prova-på-kinesiologi

5- 6 oktober med Sabine Rosén och Mia Dalle Nääf

Introkurs. Ett perfekt tillfälle där du får prova på kinesiologi så att du kan avgöra om en Yrkesutbildning till Kinesiolog passar dig. Välkommen till en intensiv och inspirerande kurshelg. Här kommer du introduceras i Kinesiologi och förstå hur du kan implementera kinesiologitekniker i ditt befintliga arbete som kroppsterapeut. Är du helt ny i friskvårdsbranchen så är denna introduktionskurs perfekt för att avgöra om du ska slå in på en ny och spännande yrkesbana.

2-dagars introkurs

Mindfull Tapping- grundkurs

26 oktober 9.30-17 med Hanna Noorberg

Mindful Tapping är en fantastisk metod som är kraftfull och enkel att använda i vardagen. Jag har kommit igenom en period av utbrändhet. Det har hjälpt mig igenom ilska och sorg efter en separation. Jag har använt Mindful Tapping för att minska huvudvärk och för att skapa arbetsfokus för mig själv. Jag är så tacksam för att jag har den här kunskapen i mitt liv och jag önskar att du ska få lika stor nytta av den som jag! 

1 dags grundkurs

Workshop HearthSpeak

19-20 oktober

HearthSpeak med dr Anne M Jensen

HeartSpeak är nästa generation av Mindbody Therapy – en spännande, ny terapiform, baserad på nyskapande forskning från  effektiv vetenskap, neurovetenskap och minnesvetenskap. HeartSpeak erbjuder ett enkelt och kraftfullt sätt att hantera stressrelaterade tillstånd. Det kommer att förvandla din praktik – och ditt sinne!

2-dagars workshop

Introkurs Reflexologi

  30/11- 1/12 med Pa Sandberg

Kursen är för dig som redan arbetar som terapeut och vill bredda din verktygslåda, eller för dig som funderar på om en yrkesutbildning i reflexologi – zonterapi – fotrörelse kan passa just dig. Sabine Rosén Utbildningar och Pa Sandberg planerar att erbjuda en sådan utbildning framöver. Denna kurs ger en introduktion till vad reflexologi är.

2 dagars introkurs