Aktiviteter

 • HÄLSOPORTEN

  Aktiviteter

På Hälsoporten har vi många aktiviteter. Här håller vi kurser, har möten, event och workshops med internationella föreläsare.

I vårt kalendarium finns information om aktuella evenemang. Vill du vara säker på att inte missa något intressant, prenumerera på vårt Nyhetsbrev, som vi skickar ut några gånger per år.

HälsoPorten har även nyligen startat en egen Youtube-kanal där vi regelbundet kommer att publicerar intressanta filmklipp. Till exempel möten och intervjuer med våra fantastiska terapeuter och digitala visningar av våra vackra rum som vi hyr ut för behandlingar och kurser.

Kalendarium

 • 23 sept kl 15 modul 2 näring

  I det tredje avsnittet berättar vi om hur kinesiologer arbetar vid immunproblematik, som allergier, energilöshet och magproblem. Livesändning på Facebook.

 • 30 sept Tala om livet

  Existentiell samtalsgrupp ledd av Cina Friberg Frank. Under tre tillfällen hösten 2020 möts vi i en liten grupp om tre-fyra personer för att samtala om livet. Läs mer om gruppen och hur du anmäler dig i PDF.

 • 22-25 okt Personlig utveckling- grundkurs

  Personlig utveckling för ett mer medvetet liv. Grundkurs som hålls under fyra veckoslut: 22 – 25 oktober, 3 – 6 december, 18 – 21 februari och 15 – 18 april i Stockholm, på Bogesunds Slottsvandrarhem och konferens. Ledare: Åsa Forssén och Ann-Sofie Romlin. Läs allt om kursen  och hur du anmäler dig här i pdf

Du vet väl

Du kan också hyra vårt stora och vackra kursrum för dina workshops, seminarier, utbildningar. Läs allt om våra rum genom att följa länken nedan.