Personalhälsa

  • HÄLSOPORTEN

    Personalhälsa

Personalhälsa

Vi vet att fysiskt och psykiskt välmående har stor inverkan på energinivå, vakenhet och möjlighet till engagemang på en arbetsplats. På HälsoPorten har vi både enklare friskvårdspaket, som företagsmassage, men även olika typer av hälsotester.

Vi har också projektet UNIFY som kan inkludera insatser som inspirerande föreläsningar för hela personalstyrkan på flera 100 personer eller enskilda punktinsatser för ledningsgruppen.I konceptet finns tillval med samtals- och kroppsbehandling för anställda som behöver extra stöd för att snabbare få återfå energi och livsglädje.

Erika Edman, som tagit del av konceptet UNIFY :

” Att genom Unify få möjlighet att se och arbeta med det uppenbara, men alltför ofta ignorerade, sambandet mellan kropp och själ har varit oerhört välgörande för både mitt professionella och privata jag”.

Cina Friberg Frank och Sabine Rosén som tillsammans arrangerar insatser med konceptet UNIFY:
”Vi vet att när man mår bra som människa är det lättare att göra ett bra jobb. Det är lättare att samarbeta. Det är lättare att sova. Det är lättare att själv bestämma vad man vill fokusera på. Och det är lättare att vara frisk”

Kontakta oss

0 + 4 = ?